SKIM GRADUAN PINJAMAN 100%

Anda seorang Graduan yang baru sahaja bekerja. Anda berumur di antara 20 - 30 tahun? Dan anda inginkan skim pembelian kereta yang mudah lulus dan 100% pembiayaan sehingga 10 tahun? Tanpa perlu penjamin? Tanpa perlu penyata gaji 3 bulan?

Jika jawapannya ya! Kami sedia membantu anda mendapatkan pinjaman anda dengan pantas melalui Skim Graduan.
Skim ini terbuka untuk kakitangan Kerajaan & Swasta.

Hubungi kami untuk proses pinjaman yang pantas. Guru, Jururawat, Anggota Polis dan Tentera, Pegawai Kerajaan, Kakitangan Telekom, TNB, Eksekutif Bank, Eksekutif Petronas, Shell, BHP, Syarikat Rokok, Eksekutif Multi National Company dan Syarikat yang teguh, baru sahaja bekerja, kelulusan untuk anda amat cepat sekali.

Kebiasaannya kami mendapatkan kelulusan dalam 2 - 3 hari sahaja. Kami berhubung secara terus dengan Pegawai yang memproses kelulusan pinjaman ini.

Photostat Dokumen diperlukan:
1. IC depan belakang
2. Lesen depan belakang
3. Diploma atau Degree
4. Surat tawaran kerja
5. Surat Penempatan kerja anda


Untuk kakitangan Swasta, jika dapat surat pengesahan jawatan adalah lebih baik.

Untuk proses yang pantas dan kemudahan anda, anda boleh scan dan email terus kepada kami. Imej scan dan email jauh lebih jelas dari Fax yang selalunya gelap.

SYARAT KELULUSAN SWASTA:
1. Syarikat anda bekerja mestilah mempunyai modal berbayar tidak kurang dari rm500,000- (Lima Ratus Ribu)

2. Syarikat anda bekerja bukan syarikat pembinaan (Construction).


Call / SMS 019 338 7710 (KR)
Email: allcar.negotiator@yahoo.com


*Tertakluk kepada Syarat dan Terma.
.

45 comments:

  1. leh sy tau dmn lokasi mr kr skrg?sy slh sorg dr pkerja bru yg ingin mmbeli kereta..

    ReplyDelete
  2. Lokasi KL.

    Kalau Cikgu duduk Kuala Lipis, Insyaallah boleh diuruskan.

    Pembeli kami meliputi seluruh Semenanjung.

    ReplyDelete
  3. Adakah skim graduan ini valid utk semua jenis model kenderaan or hanya model2 tertentu sahaja?
    1 lagi, adakah perlu penyata gaji untuk bulan pertama? sbb saya baru je bekerja...

    ReplyDelete
  4. sy ni guru pelatih dari institut perguruan.

    bleh x nak wat pinjaman graduan?

    blom posting lg but this year is my final year. really need a new car coz next year dah kene posting.

    kalo bleh, apa dokumen yg dperlukan?

    ReplyDelete
  5. salam..

    saya berminat utk membeli myvii.mengikut syarat2 yg dikemukakan memerlukan salinan lesen.

    masalah saya masih L dan baru nak sambung P.
    boleh ke saya apply pinjaman ni sekarang sbb nye by that time sy dapat P, sy dpt kereta.proses pembelian kereta mengambil masa jugak kan...in the mean time menunggu kereta sampai, lesen P sy lengkap.boleh ke saya apply melalui skim ini?

    TQ

    ReplyDelete
  6. Fakru Razi,

    Skim Graduan tidak memerlukan slip gaji. Hanya surat Tawaran Kerja Tetap. Kalau kontrak, sekurang-kurangnya 2 tahun.

    Skim Graduan terbuka kepada semua jenis model kereta. Proton, Perodua, Toyota, Nissan, Suzuki, Honda, asalkan gaji anda bersesuaian dengan pinjaman harga kereta tersebut.

    ReplyDelete
  7. Cik Nab,

    Asalkan anda boleh menunjukkan bukti bertulis yang anda telah dapat Diploma atau Degree Perguruan, anda layak memohon skim Graduan.

    Dari pengalaman saya membuat pinjaman dengan guru yang baru bekerja, pihak Bank akan meminta surat penempatan anda.

    No worry, kalau sekarang belum dapat surat penempatan atau Ijazah anda, bila dapat jer surat penempatan dan ijazah anda, hubungi saya.

    Insyaallah 24 jam kelulusan. Kereta untuk model popular terpilih, dalam seminggu ke 2 minggu boleh keluar.

    Atau, alternatively, jika sekarang masih belajar, dapatkan mak atau ayah yang bekerja sebagai penjamin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. SALAM..
      maksud KR 'jika sekarang masih belajar, dapatkan mak atau ayah yang bekerja sebagai penjamin.'
      kiranya sy sbagai stdent blh memohon ke??
      sy skarang diploma stdnt..sy mmg memerlukan kereta skarang..blh KR explain dgn detail tak tntg sttmnt KR

      Delete
  8. Cik Aini,

    Lesen L, boleh. Under Graduan SKim, lesen tak baper kisah sangat.

    Yer, boleh memohon sekarang. By the time lesen P keluar, kereta pun keluar. Insyaallah.

    ReplyDelete
  9. saye nk tny lar..sye nih bru nk start buat chambering. dh hbs blaja law tp blm konvo lg bln 8. tp nk start keje x lame lg..chambering nih kire mcm keje gak lar tp tempoh die 9 bln je. after that baru firm akan amik as permanent. bole ke apply skim ni?

    ReplyDelete
  10. Cik Fai'e c0mel

    Syarat utama:
    1. Surat tawaran kerja - mestilah tetap
    2. Gaji minimum rm1300 (ternasuk elaun tetap)
    3. Syarikat mestilah punya modal berbayar tidak kurang dari rm500,000-

    Thank you.

    ReplyDelete
  11. kalau saya bekerja di syarikat yang ada buat construction, maka tak boleh apply skim ini ke?

    ReplyDelete
  12. kalau bekerje di singapore....?

    ReplyDelete
  13. salam..sy lpasan graduan 2010 blom knvo..br mule keje sebulan lebih..basic gaji 1200 tambah ot n elau dalam 1400-1600 lesen kete l...sgt bminat nk beli kete saga blm paling basic la..layak tak sy join skim grad n sng tak nk lulus..bleh tolong bg cadangan...?

    ReplyDelete
  14. salam..sy izwan..umr 19thn..sy seorang guru platih..sy nk tnya..bleh x sy apply tuk dptkan pnjman ni wlaupun sy msih bljar(bkn pkerja)?? sy ingin mmbli krta proton..

    ReplyDelete
  15. ok.. sy dah apply sblm ni tp gagal... sy tak tahu kenapa.dia kata tmpt sy belajar tu tkde dlm senarai bank. btl ke ada syarat2 mcm tuh.bulan ni dah genap 3 bulan sy bekerja di company production yg pegang tender kerajaan utk stesen tv1 n tv2. so basic saya 1800.alaun tetap sy 2500. so blh tak sy nk beli vios.. sy dah try skim graduan ni sblm ni..tp gagal. so blh tlg x??sy xde blacklisted mana2.ada tk cara lain utk sy dptkn kereta tsebut dgn kadar segera.. tq

    ReplyDelete
  16. salam. sy nabilah. sy baru konvo bln 8 ari tu dan skrg bekerja dlm company IT(swasta). klu saya nak apply skim ni utk proton persona, bln2 dia kira mcm mn? tq

    ReplyDelete
  17. salam.saya graduan yg br hbs belaja bln 3 tahun ni.sekiranya saya mendapat tawaran dari sebuah syrkt swasta tetapi belom disahkan jawatan,bolehkan saya memohon dr skim graduan ini?

    ReplyDelete
  18. boleh ke pkerje secare kontrak mohon utk skim ni ?sbb sy bkrje dgn VADS .so VADS ni x dr yg permanent sume ny kontrak .
    soalan kedua .bpe jumlah pembyaran yg perlu d buat ??RM500 ea ?

    ReplyDelete
  19. trade in terima tak untuk amik kereta baru dari skim graduan ini...kereta kancil..dan sy berminat ambil kereta saga FL????EMAIL SY alohamaster_lockup@yahoo.com

    ReplyDelete
  20. tumpang tye yerk..berape kah interest yg bank bole bagi untuk kereta import..?

    ReplyDelete
  21. salam..saya pelajar master by research (pembantu penyelidik) di universiti tempatan untuk tempoh selama 2 tahun..saya mempunyai elaun bulanan sebanyak 1600..layak x saya apply skim ini..boleh x dokumen surat tawaran master saya gunakan sbg surat tawaran kerja..

    ReplyDelete
  22. Maaf bertanya, kalau di bawah skim graduan ni, pemohon xperlu byr down payment ke? ke kena jugak?

    ReplyDelete
  23. sy di kota kinabalu sabah, bmana?

    ReplyDelete
  24. cam na cara mudah untk berurusan,just call or jumpa.

    ReplyDelete
  25. salam...
    saya nk tanya,,
    saya br grade tahun 2009..
    saya ingin beli kereta,
    masalah skrg saya tiada lesen
    boleh ke saya beli kereta tanpa lesen dengan menggunakan skim siswazah ini..
    yang mana kereta akan dipandu oleh suami saya yang ada lesen.. tq.

    ReplyDelete
  26. as'salam,
    saya sedang apply pembelian kereta model exora bold...
    gaji campur alaun semua dapat dalam 2k+...
    bank ada maklumkan saya tak dapat full loan walaupun saya apply gunakan skim siswazah...
    kenapa ye???
    ke ada certain term yang kena penuhi...
    sebab sekarang dah naik fed-up fikir benda ni...
    kalau Encik KR boleh tolong saya fikir baik berurusan dengan Encik KR sahaja... =)

    ReplyDelete
  27. Salam...
    Saya grad bulan 11 2011..dan sekarang dh kerja dengan IPTA sbg pegawai dengan gaji bersih 2k++. Ada kwsp n dah keja 9bulan..berminat nak beli honda City baru..Boleh ke mohon skim graduan ni?

    ReplyDelete
  28. Assalamu'alaikum,

    I would like to ask...is it possible for SLAB/SLAI (MOHE scholarship)candidates to get the privilege of this scheme (i-gradhitz)? do I need to provide any additional documents other than above mentioned? I really need a car for my research purpose...hope you can advice me regarding this matter. thanks

    ReplyDelete
  29. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  30. Skim graduan ni hanya terhad pada kereta Perodua/Proton sahaja ke atau terbuka?

    ReplyDelete
  31. gaji rm1800.nk bayar bulan utk kereta myvi sebulan 500 dapat tak?downpayment juga brapa?

    ReplyDelete
  32. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  33. salam,
    sy baru saja tamat pengajian pada bulan 7 tahun 2012.
    sy berminat utk membeli kerata pertama sy, adakah skim graduation ni boleh digunakan selain kereta proton? contohnya, honda or toyota?

    gaji bersih 2.2k++ / swasta

    sy berminat utk tahu lebih detail, minta emailkan kepada:
    amirulsufi.ishak@yahoo.com

    ReplyDelete
  34. Salam Tuan,

    Boleh emailkan saya detail2 mengenai Skim Graduan ni? Ni email saya, alif_faliq@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  35. Kalau bru keje n gji basic 1200 x termasok OT..blh ke utk vios??
    Sbb sy dh cbe bg 2nd kereta...tp x lulus...

    ReplyDelete
  36. saya baru bekerja di sebuah syarikat. basic rm1350 tidak termasuk elaun dan ot. jika saya ingin memiliki proton preve, adakah layak utk memohon?

    ReplyDelete
  37. Wow, So minimum gaji berape ye? Skim Ini meliputi Perodua dan Proton sahaja ke? Baru ingat nak usha toyota.

    ReplyDelete
  38. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  39. saya baru bekerja di slah sebuah syarikat air sebagai "main contractor" SYABAS dan baru bekerja selama 5 bulan . company saya tiada pekerja tetap dan semuanya under contract dan syarikat saya berpengalaman selama 12 tahun . lepas ke saya nk buat full loan 0% downpayment untuk kereta MYVI SE 1.5

    ReplyDelete
  40. Saya nak beli kereta atas nama bini saya,die baru hbs belajar n kerja sebagai contract utk 1 tahun,bole x encik tolong

    ReplyDelete
  41. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  42. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  43. salam KR, kalau saya baru bekerja dengan basic RM1800 nak apply skim graduan beli attrage, mirage atau alto boleh ke ? berapa installment monthly? dan apa document yang diperlukan. tq

    ReplyDelete
  44. salam.sy baru habis belajar.sudah ade keje.tp belum konvo lg.layak x sy memohon skim ni?

    ReplyDelete